Utmärkt kombinationslokal med 135 kvm kontor och 43 kvm lager.

Lokalen ligger i markplan med representativa kontorsytor och lageryta med god tilllgänglighet.

Beskrivning

När man kommer in i lokalen så möts man av en mindre väntrum och ett större konferensrum som har glasväggar av hög standard. Ytskikten är genomgående i gott skick och har renoveras i närtid. Det finns 2 toaletter och 1 pentry. Lokalen är perfekt för företaget som söker en kombinationslokal med ca 4-10 kontorsplatser och 45 kvm effektiva lagerytor med god tillgänglighet.

Kommunikationer

Flertalet bussar trafikerar området och knyter an till Upplands Väsby Centrum vid pendeltågsstationen samt Rotebro Centrum. Det går även direktbussar från området till Stockholm City. Fastigheten ligger nära E4:an och på ca 15 minuters bilfärd når du Arlanda eller 20 minuter till Bromma flygplats samt 20 minuter till Stockholms city.

Service

Det finns en populär restaurang i området och promenad avstånd till Infra City där du finner mer service. Det finns även bilverkstäder och Webbhallen har en butik i området.

Parkering

Parkeringsplats. Går att hyra.

Tillträdesdatum

Enligt överenskommelse

Fastigheten

Här syns du. Ett utmärkt skyltläge mot E4:an med ett stort antal förbipasserande fordon per dygn. Huset präglas av en blandning av mindre företag och internationella koncerner.

Omgivning

Området är strategiskt placerad med bra skyltlläge mot E4:an, lika långt till Arlanda som till Stockholm C. Inom en tio minuters promenad finner du Infra City där har du tillgång till all tänkbar service såsom hotell, restaurang, gym och affärer. För dig som inte vill ta dig till Infra City på lunchen finns en mycket uppskattad och populär restaurang i huset brevid.