Fastoffice XL - förstklassigt kontorshotell

Hyr kontor och förråd i en av Stockholms mest hållbara fastigheter.

Beskrivning

Hyr ett kontor i ett helt nyrenoverat modernt kontorshotell med hög standard och trivsamma gemensamhetsytor. Lokalen erbjuder bra ljusinsläpp och stora sällskapsytor vilket skapar en behaglig och tilltalande atmosfär. I hyran ingår vatten, el, värme och kyla, trådlöst internet samt tillgång till modern kaffemaskin. Det finns även ett konditori och en restaurang i fastigheten samt ett nybyggt modernt gym för våra hyresgäster.

Kommunikationer

Buss 157, 517 och 550. En kort promenad till Hjulsta tunnelbanestation och ungefär 15 minuters gång till Spånga station. Gratis parkering finns på gatan utanför och om garageplats önskas finns det att hyra i fastighetens parkeringsgarage.

Parkering

Garage går att hyra för 1000 kr/mån. Parkering på gatan utanför är gratis.

Tillträdesdatum

Enligt överenskommelse

Övrigt

Fastpartner arbetar långsiktigt med att äga och förvalta fastigheter i Sveriges mest expansiva regioner. Vi är sedan 1994 noterade på Nasdaqs MidCap-lista och förvaltar idag mer än 1,2 miljoner kvadratmeter lokalyta. Vår ambition är att vara en smidig och effektiv partner för företag som vill utveckla sin verksamhet.

Omgivning

Lokalen är placerad i en av Stockholms mest hållbara byggnader belägen mitt i Lunda företagspark. Ett växande område med en stor variation av olika företag och verksamheter. I närområdet finns ett bra utbud av olika restaranger som erbjuder varierande lunchalternativ samt padelhall.