Förstklassigt kontorshotell - Invigning Februari 2020- Välkomna!!!

Här erbjuder vi en kvalitativ kontorslösning för det mindre företaget som söker en flexibel lokal med hög standard och med grymt härlig atmosfär!!!

Beskrivning

Rum med all inclusive från 2990 kr/månad!!! Gratis parkering på gatan utanför. Helt nyrenoverat och modernt kontorshotell i härliga lokaler med milsvid utsikt. Rum från ca 9 kvm upp till ca 34 kvm. 2 gemensamma konferensrum. Gemensamt kök med loungeyta/pausrum, biljardrum, fiber, skrivare, värme, el, kaffe och städning av gemensamhetsytor som ingår i hyran. Snyggt möblerade rum, skrivbord med justerbar stol och hurts ingår i hyran. Parkering i garaget och hiss direkt upp till kontoret! Även möjlighet att hyra laddplats för elbil/hybrid. Busshållplats utanför huset. Restaurang och Café finns i fastigheten. Varmt välkomna till Västerorts fräschaste kontorshotell som öppnar upp i februari 2020.

Kommunikationer

Kommer du med bil så är det lätt att parkera. Det är gratis parkering på gatorna i området annars kan ni hyra garageplats för 600 kr/månad. Fastigheten är strategiskt belägen med snabb access till motorvägar. Du sllipper trafikkaos inne i stan på väg och från jobbet. Buss 157, 517 och 550

Service

Fleratalet restauranger, café, gym, lagerhotell och nybyggd padelhall i området.

Parkering

Garage går att hyra för 1000 kr/mån. Laddplatser för elbil går att ordna inom kort. Även gratis parkering på gatan utanför!

Tillträdesdatum

2020-02-01

Fastigheten

Centralt belägen fastighet i Lunda Företagsområde

Omgivning

Centralt i Lunda Företagsområde