Se hit- Nya fräscha och modena kontor öppnar i Gävle våren 2021! Bara att flytta in!

Se hit- Sommaren 2021 öppnar vi nya uppgraderade Fastoffice! 2 500kvm görs om till kontorshotell för de lite större företagen!

Beskrivning

Nytt kontorshotell - Fastpartner storsatsar och bygger ett nytt uppgraderat Fastoffice! Frågan många företag ställer sig just nu, växer vi eller krymper vi? Hos oss kan ni göra båda delarna! Som en del i satsningen på Fastoffice påbörjar nu Fastpartner en anpassning av nya moderna kontor med inflytt våren 2021. Fastpartner omvandlar 2500kvm till ett nytt kontorshotell som lämpar sig bäst för de lite större företagen. Det kommer finnas 14 kontorsenheter i varierande storlekar. Som företag har ni möjlighet att hyra 1 kontorsenhet eller flera, ni avgör vad som passar er bäst! Kontoren är utrustade med samtalsrum och- eller mötesrum. Ni erbjuds också förmånliga kontraktstider på endast 12 månader vilket gör att ni inte behöver binda upp er på långa avtalstider utan kan vara flexibla i er organisation. Ni ingår i Fastoffice där ni delar vissa gemensamma ytor såsom kök, konferensrum, teams/mötesrum och en solig terrass. Yteffektivt och en trevlig social samvaro tillsammans med andra företag. Alltså, nytt, fräscht och enkelt- bara att flytta in! Alla hyresgäster på Fastoffice har tillgång till: - avgiftsfria parkeringsplatser alldeles intill kontoret - tillgång till cykelpool - förmånliga rabatter hos "grannarna" Actic Gym och Dome Adrenaline Zone - terass i bästa solläge - trevliga sociala ytor med tex shuffleboard - stort konferensrum - mötesrum - samtalsrum - Snabbt Wifi - städning av allmänytor - kaffe/te - duschmöjligheter - postbox - tillgång till kontoret dygnet runt, 7 dagar i veckan - möjlighet att skriva gröna hyresavtal Som hyresvärd är Fastpartner en trygg och stabil partner! Vi är ett börsnoterat fastighetsbolag som äger och förvaltar fastigheter långsiktigt. Vår affärsidé är att skapa goda och långvariga relationer med våra hyresgäster genom att vara lyhörda för våra hyresgästers önskemål. Vår högsta ambition är att du som hyresgäst ska trivas hos oss! Tycker du att detta verkar intressant? Tveka inte att höra av dig så berättar vi mera! Välkommen till Fastoffice- en del av Fastpartner!

Kommunikationer

Bra kommunikationer,flera busslinjer trafikerar hemsta med täta intervaller.

Parkering

Garageplats ingår i månadsavgiften/hyran.

Fastigheten

I april 2021 har vi nöjet att välkomna Heat Restauranger som flyttar in hos oss! De kommer att ebjuda sin mycket uppskattade lunchbuffe till Gävles södra del av stan! Låter detta spännande och intressant för ert företag? Tveka inte att höra av er!