FastOffice Täby

Vi kan erbjuda ett modernt kontorshotell med god kommunikation, flexibla planlösningar samt fräscha Co-Working ytor.

Beskrivning

Välkommen till vår kontorsgemenskap i Täby. Kontoret ligger i ett lugnt och trevligt område, där vi kan erbjuda moderna co-Working ytor. Idag finns det rum lediga i storleksordningen, Small, Medium och Large. Kontoret ligger nära allmänna kommunikation och parkeringsplats finns. Vi hjälper gärna till att inreda med möbler om du inte har egna. Hyresgästen själv ansvarar för lås/skalskydd till det egna rummet. I hyran ingår data, el, uppvärmning, städning och tillgång till kaffemaskin.

Service

Lunch restaurang MFD

Parkering

Markparkering finns

Tillträdesdatum

Enligt överenskommelse

Fastigheten

Modern tegelstensfasad i två våningar. Byggnaden ligger i en slänt så båda våningsplanen ligger i markplan på respektive sida. Kontoren på våningsplanet har ett bra ljusinsläpp.

Omgivning

Lokalen ligger i anslutning till E18 i ett stråk av natursköna grönområden som går från Täby Centrum till Näsbypark Centrum. På sommaren kan man ta en sväng förbi det angränsande Norskogsbadet. Där finns tre badpooler och också en fri tennisbana och ett nytt utomhusgym. Närhet till Näsby slott där ni kan ha konferenser och fester i en härlig 1200-tals miljö.