Lunda företagspark- området för smarta företagare!

Välplanerat kontor i Spånga, passar även för vuxenutbildning! Gott om restauranger och P-platser. 20 minuter till stan och nära till kommunikationer.

Beskrivning

Kontor placerat mitt i snabbväxande Lunda företagspark. Det här är ett stort och öppet kontor som erbjuder generösa ytor. I lokalen finns mindre kontorsrum, mötesrum och öppna sällskapsytor. Tack vare det stora ljusinsläppet från lokalens många fönster och rum skapas här en behaglig och trivsam atmosfär. I lokalen finner du även flera toaletter och kapprum. Lokalen är också utrustad med ett kök och ett mindre pentry. Detta välplanerade kontor passar även för utbildningsverksamhet. I fastigheten finns både Gym, Café/Konditori och en mycket populär lunchrestaurang.

Planlösning

Blandad och välplanerad planlösning med öppet kontor/kontorsrum, mötesrum, utbildningssal.

Kommunikationer

Buss 157, 517 och 550. En kort promenad till Hjulsta tunnelbanestation och ca 15 minuters gång till Spånga station. Gratis parkering finns precis utanför fastigheten och vid önskemål om garageplats så finns det att hyra i fastighetens parkeringsgarage.

Service

I fastigheten hittar du populära restaurangen Heat och ett nyöppnat gym!

Parkering

Garageplats. Går att hyra för 1 000 kr/mån. Parkering på gatan utanför är gratis.

Tillträdesdatum

Enligt överenskommelse

Övrigt

FastPartner arbetar långsiktigt med att äga och förvalta fastigheter i Sveriges mest expansiva regioner. Vi är sedan 1994 noterade på Nasdaqs MidCap-lista och förvaltar idag mer än 1,2 miljoner kvadratmeter lokalyta. Vår ambition är att vara en smidig och effektiv partner för företag som vill utveckla sin verksamhet.

Omgivning

Lokalen är placerad i en fastighet belägen mitt i Lunda företagspark, ett snabbväxande område med en stor variation av olika företag och verksamheter. I närområdet finns ett bra utbud av olika restauranger som erbjuder varierande lunchalternativ samt en Padelhall.