Lunda företagspark- området för smarta företagare!

Trevligt kontor i Spånga, även passande för vuxenutbildning. Gott om restauranger och P-platser. 20 minuter till stan och nära till bussar/tåg.

Beskrivning

Kontor placerat mitt i Lunda företagspark! Det här är ett stort och luftigt kontor som erbjuder generösa ytor. I lokalen finns mindre kontorsrum, mötesrum och öppna sällskapsytor. Tack vare det stora ljusinsläppet från lokalens många fönster och stora rum skapas här en behaglig och trivsam atmosfär. Här finns flera toaletter samt kapprum. Lokalen är utrustad med ett kök och ett mindre pentry. Detta kontor kan även passa för utbildningsverksamhet. I fastigheten finns både Gym, café/konditori och en mycket populär lunchrestaurang.

Planlösning

Blandad planlösning med öppet kontor/kontorsrum, mötesrum, utbildningssal

Kommunikationer

Buss 157, 517 och 550. En kort promenad till Hjulsta tunnelbanestation och ungefär 15 minuters gång till Spånga station. Gratis parkering finns på gatan utanför och om garageplats önskas finns det att hyra i fastighetens parkeringsgarage.

Service

I fastigheten finns en nyrenoverad resturang och ett helt nyöppnat gym.

Parkering

Garageplats. Går att hyra för 1 000 kr/mån. Parkering på gatan utanför är gratis.

Tillträdesdatum

Enligt överenskommelse

Övrigt

Fastpartner arbetar långsiktigt med att äga och förvalta fastigheter i Sveriges mest expansiva regioner. Vi är sedan 1994 noterade på Nasdaqs MidCap-lista och förvaltar idag mer än 1,2 miljoner kvadratmeter lokalyta. Vår ambition är att vara en smidig och effektiv partner för företag som vill utveckla sin verksamhet.

Omgivning

Lokalen är placerad i en fastighet belägen mitt i Lunda företagspark, ett växande område med en stor variation av olika företag och verksamheter. I närområdet finns ett bra utbud av olika restaranger som erbjuder varierande lunchalternativ samt en padelhall.