Kontor med lager/produktionsdel i markplan

Nyinkommet 2021! Snyggt rumsindelat kontor med markplanslager - Nära Spånga Centrum/Pendeln. Lokalen passar också bra som yrkesbutik/showroom.

Beskrivning

Attraktiv lokal i markplan med tillhörande kontor i våningen ovanför. Kontor ca 350 kvm på plan 1 och ca 150 kvm på plan BV. Resterande yta om ca 451 kvm ligger på plan BV med access från enklare lastkaj med dubbeldörr till in till lagret. 3-fas samt förberett för tryckluft. Fin uteplats och öppen spis ingår också. Lokalen ligger i lugnt område i anslutning till villaområde och med nära gångavstånd till Spånga Centrum och pendelstationen. Lokalen lämplig för verksamhet med lättare produktion och lager med kontorsbehov för runt 10-20 personer. Fungerar också bra som butik /showroom.

Parkering

40 parkeringsplatser.

Tillträdesdatum

Enligt överenskommelse

Övrigt

FastPartner arbetar långsiktigt med att äga och förvalta fastigheter i Sveriges mest expansiva regioner. Vi är sedan 1994 noterade på Nasdaqs MidCap-lista och förvaltar idag mer än 1,2 miljoner kvadratmeter lokalyta. Vår ambition är att vara en smidig och effektiv partner för företag som vill utveckla sin verksamhet.