En bra kombinationsfastighet, ca 4000 flexibla kvm mitt i Bredden.

Öppen och trevlig lokal med ljusinsläpp från båda hållen. Lokalen har eget lastintag och butiksingång. Dubbla ytorna med två våningsplan.

Beskrivning

Här finns möjligheten att kombinera ett stort antal kontorsplatser med lager och viss produktion. Två våningsplan á 1 400 kvm har lastintag och kan lätt göras om till en produktionslokal. Ovanför finns möjligheten till 3 våningar kontorsrum med intern access, varje våningsplan ca 450 kvm. Det finns Arkiv och ett serverrum idag. En bra möjlighet att tillsammans anpassa och skapa ca 4000 kvm arbetsplats som passar er.

Planlösning

Ett kontor med både öppen planlösning med kontorsrum. Unik möjlighet med både en butiksdel och lager del som sitter ihop med resterande kontor. Det finns flera ingångar till lokalen som möjligör att man kan ha en publik del och intern del.

Kommunikationer

Flertalet bussar trafikerar området och knyter an till Upplands Väsby Centrum vid pendeltågsstationen samt Rotebro Centrum. Det går även direktbussar från området till Stockholm City. Fastigheten ligger nära E4:an och på ca 15 minuters bilfärd når du Arlanda eller 20 minuter till Bromma flygplats samt 20 minuter till Stockholms city.

Service

Det finns en populär restaurang i området och det är promenadavstånd till Infra City där du finner mer service. Det finns även bilverkstäder och Webbhallen har en butik i området.

Parkering

Parkeringsplats. Går att hyra.

Tillträdesdatum

Enligt överenskommelse

Övrigt

FastPartner arbetar långsiktigt med att äga och förvalta fastigheter i Sveriges mest expansiva regioner. Vi är sedan 1994 noterade på Nasdaqs MidCap-lista och förvaltar idag mer än 1,5 miljoner kvadratmeter lokalyta. Vår ambition är att vara en smidig och effektiv partner för företag som vill utveckla sin verksamhet.

Fastigheten

Här syns du. Möjlighet till skyltläge mot E4:an med ett stort antal förbipasserande fordon per dygn.

Omgivning

Området är strategiskt placerad med bra skyltlläge mot E4:an, lika långt till Arlanda som till Stockholm C. Inom en tio minuters promenad finner du Infra City där har du tillgång till all tänkbar service såsom hotell, restaurang, gym och affärer. För dig som inte vill ta dig till Infra City på lunchen finns en mycket uppskattad och populär restaurang i huset brevid.