Ljus lokal med stor takhöjd.

En luftig och ljus lokal med en stor öppen yta med högt i tak. Lokalen sticker ut i avseendet att den har en fin rymdkänsla.

Beskrivning

Lokalen är stor och rymlig och ligger i två plan. Inlastning och förvaring har man i de ca 260 kvm på BV. På övervåningen finns ca 100 kvm kontor och kök. Möjlighet till ytterligare 280 kvm finns i direkt anslutning som skulle kunna passa den som söker ett showroom eller en yta med studiokänsla, kanske en yogastudio eller en fotoatelje?

Planlösning

Bottenvåning uppdelade på flera rum med lagermöjligheter. Övre kontorsvåning öppen planlösning med konverensrum och kök.

Kommunikationer

Roslagsbanan stannar på station Täby Kyrkby. Där ifrån är det en promenad på ca 1200 meter till Svetsarvägen 6. Bussar stannar i anslutning till fastigheten på hållplats Ymervägen. (Buss 610, 611, 616, 687, 690) Med bild tar man sig snabbt till E18 och vidare in till city eller via Norrortsleden (265) till Sollentuna/Kista och E4an ut mot Arlanda.

Service

I området finns Friskis & Svettis samt en Cirkle K-station som är öppen 6:00-24:00. Det finns också en lunchrestaurang, Bella Notte Vedugnen, och frisör i närheten av fastigheten. På 1500 meters avstånd finns Såstaholm Hotell & Konferens om man vill unna sig en förstklassig matbit eller övernattning för besökande kunder.

Parkering

Avtalas. Fastigheten erbjuder en inhängnad parkering.

Tillträdesdatum

Enligt överenskommelse

Övrigt

Fastpartner arbetar långsiktigt med att äga och förvalta fastigheter i Sveriges mest expansiva regioner. Vi är sedan 1994 noterade på Nasdaqs LargeCap-lista och förvaltar idag mer än 1,5 miljoner kvadratmeter lokalyta. Vår ambition är att vara en smidig och effektiv partner för företag som vill utveckla sin verksamhet.

Fastigheten

Funktionell industrifastighet i två plan med en bra betongplatta och lättarbetad trästomme. Många möjligheter till anpassning och god tillgänglighet med port i markplan.

Omgivning

Fastigheten belägen i området Södra Midgårds industriområde som har en blanding av verksamhetslokaler och villor. Närområdet ger goda möjligheter till lunchpromenader i ett vackert kulturlandskap.