Kontorslokal med tillhörande lagerdel på trevligt område.

Kontorslokal med tillhörande lagerdel på trevligt område.

Beskrivning

Trevliga ljusa kontorslokal där du kan vara med att anpassa utformningen efter vad just du eller ditt företag behöver. Lokalen kommer att fräschas upp inför kontraktsstart.

Planlösning

Tre separata kontorsrum i olika storlek och två lagerutrymmen.

Kommunikationer

Fastigheten ligger strax utanför de centrala delarna i Malmö och det är lätt att ta sig med buss in till stan härifrån. Kommer man med bil så är området lätt tillgängligt från bland annat Ystadvägen, E6an och inre ringvägen.

Service

Butiken Ica Maxi, restaurang och Bensinstation finns på gatan

Parkering

Parkering finns för bilar vid lokalen

Tillträdesdatum

Omgående

Övrigt

FastPartner arbetar långsiktigt med att äga och förvalta fastigheter i Sveriges mest expansiva regioner. Vi är idag noterade på Nasdaqs Largecap-lista och förvaltar idag mer än 1,5 miljoner kvadratmeter lokalyta och äger fastigheter till ett värde överstigande 30 miljarder kronor. Vår ambition är att vara en smidig och effektiv partner för företag som vill utveckla sin verksamhet.

Fastigheten

Fastighet beläget i Fosie på bekvämt avstånd till de centrala delarna i Malmö. På fastigheten finns byggnad i två våningar med olika typer av handel och verksamhet. Parkering finns vid huset och tomten är inhägnad med staket och grindar.