Modern klassiker i Centrala Frösunda!

Klassiskt tegelhus - Kontor av högsta klass.

Beskrivning

Med bästa skyltläge och kommunikationsläge finner ni denna fantastiska pärla i Centrala Frösunda. Vi formar ytan efter era behov och önskemål. Produktionstid ca 6 månader efter kontraktssignering. Kontoret är ljust och luftigt tack vare ett rikligt ljusinsläpp via ett vackert atrium. Vill ni göra ert varumärke ännu mer känt – skyltläget mot E4 är ett av Sveriges bästa. Varmt välkomna till oss i Centrala Frösunda!

Kommunikationer

Ett av Stockholms bästa kommunikationsläge. 500 m till Solna station. Det är 7 minuter från T-centralen, 4 minuter från Odenplan. Bussar i närheten. Med bil ligger det intill E4:an och mycket nära till E18. Det finns dessutom gott om cykelbanor i alla riktningar. Bra access till Arlanda via pendeltåg och flygbussar.

Service

I fastighetens entréplan finns gemensamt konferensrum och lounge. I närheten finns ett stort antal butiker, restauranger, mataffär, gym, apotek och bank. 6-7 minuter till Westfield Mall of Scandinavia med ett överflöd av butiker, restauranger och nöjen.

Parkering

Garageplats. Går att hyra för 1 800 kr/mån.

Tillträdesdatum

Diskuteras

Omgivning

Sveriges snabbast växande område för företag och organisationer. Centrala Frösunda ligger i det som med rätta anses vara Stockholms andra city. Här arbetar idag nästan 40 000 personer. Kontoret är självklart modernt och kontorsläget är av innerstadskaraktär – här får du mer av den känslan än någon annanstans utanför tullarna.