Mycket fräscht kontor i välkänd fastighet Täby

Med ljusinsläpp från flera håll blir denna öppna kontorslösning en attraktiv arbetsplats för det lilla företaget.

Beskrivning

Bra med parkerings platser och närhet till både mat och träning. Den befintliga hyresgästen kan tänka sig att överlåta inredningen mot en skälig ersättning. Här kommer du snabbt igång med verksamheten alltså, möblerat och klart!!

Kommunikationer

Täby har ett strategiska läget nära såväl centrala Stockholm som Arlanda och är attraktivt för både boende och företagande. Täby har goda kommunikationer. E18, bussar och Roslagsbanan går igenom kommunen så att du lätt tar dig både till och inom Täby. Närmast finns buss 609, 610, 629 med 10-minuterstrafik till Danderyds sjukhus. Just nu byggs Viggbyholms Trafikplats om för att bättre och säkrare kunna fungera för trafik och gående.

Service

I samma byggnad finns ICA Stop med tillhörande matservering. Känner du sedan för en genomkörare för kroppen finns hela SATS utbud utav friskvårds tjänster samt Näsbyparks tennishall. Får du ont i musklerna hjälper Omega Naprapat till och MindfullnessTree för ditt sinne. Kort sagt en heltheltslösning för dig och ditt företag!

Parkering

Bredband.

Övrigt

FastPartner arbetar långsiktigt med att äga och förvalta fastigheter i Sveriges mest expansiva regioner. Vi är sedan 1994 noterade på Nasdaqs MidCap-lista och förvaltar idag mer än 1,2 miljoner kvadratmeter lokalyta. Vår ambition är att vara en smidig och effektiv partner för företag som vill utveckla sin verksamhet.

Omgivning

I Täby finns ca 9000 företag. De flesta är små och verksamma inom tjänsteproduktion, handel och elektronik/IT-sektorn, handel, bygg och fastighet och förskolor, vård och omsorg. Våra fastigheter inrymmer dessa kategorier och idagsläget har vi lediga lokaler från det minsta rummet till flera tusen kvadratmeter.