Flexibel och rimlig kontorslokal med praktiska lagerytor. Hyrs separat eller som helhetslösning.

En stor kombination av kontorsytor (545 kvm) och lager (295 kvm) Hyr båda eller endast det som du behöver.

Beskrivning

Lokalen består i dagsläget av mindre kontorsrum, rymliga konferensrum och stora öppna kontorslandskap som avskiljs med glaspartier, som tar tillvara och sprider dagsljuset och ger lokalen rymd och en trivsam känsla. På varje våning finns pentry med pausrum samt toaletter. Hiss finns. Lageryta är rymlig och försedd med hög port. Här finns också ett mindre kontorsrum och en toalett. Det går att skapa genomgång till den större kontorsyta. Båda lokaler har egna entrén och ligger i direkt anslutning till stor parkeringsyta. Hyrs ut separat eller som helheten. Välkommen att kontakta för mer info och visning.

Kommunikationer

Avstånd till flyg 2 km, pendeltåg 1 km, flygbuss 500 meter, busshållplats 150 meter.

Service

I Brista industriområde finns det ett par restauranger (thairestaurang, värdshus lunchrestaurang ”Heat”), samt uppskattat bageriet Bread and Factory, som erbjuder catering. Två hotell, golfhall, JYSK-butik, Mekonomen, Bosch Car Service bilhandlare, samt yrkesbutiker Ahlsell som glasmästeri, elektronik, måleributiker m.m. I omrdået ligger en stor OKQ8-bensinstation och det finns även en St1-station Närliggande I Märsta centrum, även det någon minut bort, finns bibliotek, en stor fräsch Willy:s livsmedel, systembolag, bank, apotek, skönhetsvård och ett 30-tal övriga butiker, caféer och restauranger med både lunchservering och kvällsöppet.

Parkering

Parkeringsplats. Går att hyra.

Tillträdesdatum

Enligt överenskommelse

Övrigt

FastPartner arbetar långsiktigt med att äga och förvalta fastigheter i Sveriges mest expansiva regioner. Vi är sedan 1994 noterade på Nasdaqs MidCap-lista och förvaltar idag mer än 1,2 miljoner kvadratmeter lokalyta. Vår ambition är att vara en smidig och effektiv partner för företag som vill utveckla sin verksamhet.

Omgivning

Brista industriområde i Arlandastad ligger längs väg 263, mellan E4 och Märsta centrum. Området präglas av företagande och här finns företrädesvis företag inom lager och logistik, lättare industri och produktion. Bland andra är exempelvis DHL, UPS, Ahlsell och Securitas verksamma här. I området finns även yrkesbutiker, som glasmästeri, elektronik, måleributiker m.m. Här finns också ett hotell, ett par restauranger samt en JYSK-butik. Endast någon minut bort, vid E4 i öster, ligger Skandinavian XPO – utställningsplats för mässor, evenemang, konferens och möten. Här återfinns även Motortown, som är en fullserviceanläggning inom fordonsindustrin. Och någon minut åt andra hållet ligger Märsta Centrum, med all service man kan önska.