Fräsch kontorslokal i hjärtat av Frösunda

Fräsch lokal med fint ljusinsläpp och hög kvalitet i materialval. Flexibel planlösning för ett öppet och modernt kontor.

Beskrivning

Fräsch lokal med fint ljusinsläpp och hög kvalitet i materialval. Flexibel planlösning för ett öppet och modernt kontor. Lokalen kan anpassas i storlek, se ritningsförslag. God närservice med restauranger, post, livsmedel, biltvätt i huset, busshålllplats utanför fastigheten och gångavstånd till Arenastaden.

Kommunikationer

Fastigheten nås lätt med både bil och kommunala färdmedel. Solna station ligger ca 10 minuters gångväg bort. Flertalet bussar trafikerar området 70, 156, 177 till olika delar av Stockholm. Flygbuss eller bil till Arlanda går på ca 25 minuter.

Service

Närområdet kring fastigheten erbjuder ett stort antal butiker, restauranger, matbutiker, bank och träningsmöjligheter.

Tillträdesdatum

Enligt överenskommelse

Övrigt

FastPartner arbetar långsiktigt med att äga och förvalta fastigheter i Sveriges mest expansiva regioner. Vi är sedan 1994 noterade på Nasdaqs MidCap-lista och förvaltar idag mer än 1,2 miljoner kvadratmeter lokalyta. Vår ambition är att vara en smidig och effektiv partner för företag som vill utveckla sin verksamhet.

Omgivning

Fastigheten ligger i en miljö som präglas av både kontor och bostadsfastigheter. Hagaparken och Ulriksdal erbjuder naturskön omgivning för promenader, löpning eller picknick. Vid Brunnsviken kan man bada eller åka skridskor på vintern.