Kontorslokal med närhet till Södertälje hamn pendelstation.

Lediga lokaler nära E4/E20 samt Södertälje hamn pendelstation.

Beskrivning

Här erbjuds kontor som ligger i samma fastighet som Willys stormarknad. Kontoret ligger ca 800 meter från Södertäljes Hamns pendelstation och de tar 5 min till Södertälje centrum, där de finns ett brett serviceutbud. Åker du bil har du närhet till både E4 och E20. Finns även möjlighet att hyra parkeringsplats utanför på mark. Välkommen!

Kommunikationer

Lokalen är belägen i närhet till Södertälje hamn pendelstation och med Buss 754 tar du dig till och från pendelstationen på bara 4 minuter.

Service

I samma fastighet finner du Willys Södertälje Hamn på bottenvåningen.

Parkering

P-plats finns att hyra.

Tillträdesdatum

Enligt överenskommelse

Övrigt

Fastpartner är ett börsnoterat fastighetsbolag som äger och förvaltar fastigheter långsiktigt med egen personal. Vår affärsidé är att skapa goda och långvariga relationer med våra hyresgäster genom att vara lyhörda för våra hyresgästers önskemål samt engagerade i förvaltningen och utvecklingen av våra fastigheter. Vårt fastighetsbestånd är koncentrerat till Stockholm, men vi har också lokaler på ett flertal expansiva orter i Sverige, bla Göteborg, Malmö, Norrköping, Uppsala och Gävle. Vi tycker det är kul att arbeta med den tekniska utvecklingen av våra fastigheter. Vi ser att det både finns en vinning för miljön och plånboken i att vara en engagerad hyresvärd. Vår organisation genomsyras av en entreprenörsanda och har korta beslutsvägar vilket uppskattas av våra hyresgäster. Välkommen till Fastpartner!

Omgivning

Kontoret har närhet till gym, hotell och restauranger