Beskrivning

Välkommen till denna trevliga kontorslokal som ligger på ett naturskönt område med Bulltofta rekreationsområde precis runt knuten. Området ligger på ett lugnt område i Malmö dit man lätt kan ta sig med stadsbuss från stan. För den som kör bil så kommer man härifrån snabbt ut på både inre och yttre ringvägen. Lokalen är på 57 kvadratmeter och har för tillfället 2 separata kontor, mat/konferensavdelning och wc. Lokalen planeras att rustas upp i samband med att den blir uthyrd vilket ger er möjligheten att komma med önskningar om utformningen. Välkommen att ta kontakt med Annika Sjöberg vid frågor och för visning.

Kommunikationer

Kommunikationer - Området ligger på ett strategiskt bra läge med närhet till både inre och yttre ringvägen för dig som kör bil. Kommunikationen med stads och regionbussar är bra också. Bussar som du kan ta i närheten är bland annat stadsbuss nr 6 som snabbt tar dig till centralen triangeln och Hyllie. Regionbussar till Lund och Staffanstorp finns också i närheten.

Service

Service - I närheten av kontoret finns en Burger King och en stor Coop. Sedan finns även butiken XXX Lutz som har stor restaurang med lunch. Toftanäs och Stora Bernstorp ligger också i närheten.

Parkering

Finns på området.

Tillträdesdatum

Enligt överenskommelse

Övrigt

Fastpartner arbetar långsiktigt med att äga och förvalta fastigheter i Sveriges mest expansiva regioner. År 1994 börsnoterades bolaget som idag finns listat på Nasdaq Nordic Large Cap-lista. Fastpartner förvaltar idag mer än 1,5 miljoner kvadratmeter lokalyta och äger fastigheter till ett värde överstigande 30 miljarder kronor. Vår ambition är att vara en smidig och effektiv partner för företag som vill utveckla sin verksamhet.

Omgivning

Omgivning - Trevligt område beläget alldeles intill Bulltofta rekreationsområde där man kan spendera lunchen i naturskön miljö.