Nyrenoverat kontor centralt i stan

Nyrenoverat fräscht mindre kontor med centralt läge och nära till allt!

Beskrivning

Nyrenoverat fräscht kontor med centralt läge och nära till allt! I nuläget är lokalen anpassad för 2-3 personer i öppen planlösning.

Planlösning

Öppet

Kommunikationer

Hötorgets tunnelbanestation ligger 300 m från entrén. En promenad till Centralstationen tar c:a 8 minuter där tåg, pendeltåg, flygbussar, fjärrbussar, Arlanda Express ankommer och avgår.

Service

Alla typer av närservice finns i närområdet. Hötorget och Hötorgshallen ligger på tre minuters promenadavstånd. Det finns gott om restauranger i kvarteret.

Parkering

Finns möjlighet att hyra några p-platser i fastigheten för 4 000 kr/mån/plats.

Tillträdesdatum

Enligt överenskommelse

Övrigt

FastPartner arbetar långsiktigt med att äga och förvalta fastigheter i Sveriges mest expansiva regioner. Vi är sedan 1994 noterade på Nasdaqs MidCap-lista och förvaltar idag mer än 1,2 miljoner kvadratmeter lokalyta. Vår ambition är att vara en smidig och effektiv partner för företag som vill utveckla sin verksamhet.

Fastigheten

Fastigheterna utgörs av tre sammanbyggda kontorsbyggnader i fem till sex våningar ovan mark byggda 1980-1982.

Omgivning

Fastigheten är belägen på Norrmalm angränsande till Stockholm CBD, cirka 300 m från korsningen Sveavägen/Kungsgatan, och har mycket goda kommunikationer. Området utgör Stockholms kommersiella centrum med en stor mängd kontor, butiker, restauranger samt övrig service. Kvarteren kring fastigheten är trots det centrala lägen mycket lugnt område.