Moderna och effektiva kontor - All inclusive!

Nu finns chansen att hyra möblerade kontor som är helt anpassade för digitalisering och ett modernt arbetssätt.

Beskrivning

Prisbelönade kontor som är helt anpassade för digitalisering och ett modernt arbetssätt. All inclusive - Tillgång till gym i området, Stor hörsal i huset, stor gemensam takterrass samt garage. Hyr kontoret fullt möblerat - bara att flytta in. Ytor mellan 101-340 kvm finns tillgängliga för inflyttning under hösten 2020. Varmt välkomna!

Kommunikationer

Redan idag ligger Kista Bright i ett utmärkt kommunikationsläge. Kontoret ligger 350 meter från Akalla tunnelbanestation och det tar 20 minuter från T-Centralen. Det finns dessutom gott om cykelbanor i alla riktningar. Åker du bil har du närhet till både E4 och E18. Härifrån tar du dig med bil till Stockholm City och Arlanda på ca 20 minuter, Bromma Airport når du på bara 15 minuter. Till och från flygplatserna tar du dig även lätt med flygbuss. T-banan förlängs (2026) T-banan förlängs norrut till Barkarby station med tillgång till pendeltåg (2026) och till Nacka och Hagsätra söderut (2030). Stadsdelen blir tack vare det ännu mera tillgänglig för dig som åker kollektivt. Förbifart Stockholm (2030) Förbifart Stockholm kommer att gå från dagens E 4/E 20 i Kungens kurva i söder till Kista Bright och Häggvik norr om Stockholm. När den är klar kommer det att ta bara 15 minuter från Kungens kurva med bil eller buss. Avfarten från förbifarten kommer att ligga vid Kista Bright vilket gör stadsdelen till Kista Science Citys nya entré, både söder- och norrifrån.

Service

Det finns ett antal restauranger, gym, kemtvätt och annan service i kvarteret. I Kista Galleria finns Filmstaden Kista, O'Learys Kista Event Center med bland annat bowling och gocart samt 180 butiker och restauranger. Utöver detta finns ett gediget serviceutbud med post, BVC, vårdcentral, tandläkare och mycket mer. Du når Kista Galleria med Kista Brights egen shuttlebuss eller bil på bara 5 minuter.

Parkering

Röd zon - 1190 kr/plats/mån plus moms (varmgarage) Gul zon - 775 kr/plats/mån plus moms (markparkering) Grön zon - 540 kr/plats/mån plus moms (markparkering/garage på längre avstånd från lokalen)

Tillträdesdatum

Enligt överenskommelse

Omgivning

I Kista Bright är känslan global, heterogen och stimulerande. Här är det tryggt att vistas, både under dag- och kvällstid. En plats där det är lätt att trivas redan idag. Och ännu mer i morgon, i takt med att vi omvandlar Finlandsgatan till en levande stadsgata. Kontor och bostäder mixas på ett modernt sätt. I gatuplan ryms butiker och restauranger med lokal tvist. En trygg och levande stadsdel med liv och rörelse från morgon till kväll. En plats där människor vill bo, arbeta, vistas och mötas. I anslutning till den grönskande stadsgatan kommer det att ligga ett stort och lockande torg, med ett myllrande folkliv. Kontorsbyggnaderna i kvarteret är moderna med en öppen famn utåt, tack vare service och restauranger i gatuplan.