Välkommen till ett mycket inbjudande kontor i Johanneslund

Väl omtyckt fastighet, inbjudande trapphus och en öppen kontorslokal med härligt ljusinsläpp.

Beskrivning

Trevligt kontor med stor potential och härligt ljusinsläpp. Lokalen har en öppen planlösning och lokalens layout gör den utmärkt för en kombination av showroom och kontor. Ytskikt behöver uppdateras och som ny hyresgäst finns möjlighet att påverka materialval. I annonsen finns bilder från lokalen samt grannlokalen som nyligen iordningställts till hög standard. Väl omtyckt fastighet med mycket charmiga och exklusiva trapphus. Det som särskiljer trapphusen från en i mängden är dess härliga ljusinsläpp och exklusiva materialval. Tillsamans skapar detta ett trevligt intryck för besökare och företagets personal!

Planlösning

Öppen

Kommunikationer

Med en direkt anslutning till E4:an ligger fastigheten lättåtkomligt med bil. Garageplatser finns att hyra i både varm- och kallgarage samt att besöksparkering finns alldeles utanför, tillgängligt för fastighetens gäster. Med busslinje som stannar några 100 meter från fastigheten tar man sig lätt till och från närmaste pendeltågsstationen i Upplands-Väsby. Bussar går även från Rotebro och Norrvikens station. Arlanda ligger inom 15 minuters bilfärd.

Service

Johanneslund ligger strategiskt beläget längs E4:an mellan Infra City och Väsby Centrum med ett stort serviceutbud. Närområdet erbjuder den populära lunchrestaurangen "Henkes Buffé", Lidl-butik, Friskis och Svettis.

Parkering

Avtalas, gott om parkering.

Tillträdesdatum

Enligt överenskommelse

Fastigheten

Modern fastighet med exklusiva materialval.