Lokal i entréplan med två egna entréer.

Perfekt för mottagnings- och/eller besöksverksamhet med egna entréer.

Beskrivning

Här finns nu möjligheten att hyra en kontorslokal om ca 225 kvm, mitt i Arlandastad. Kontoret ligger på bottenvåning och har egen entré från markplan. Lokalen har en planlösning med separata kontorsrum samt mötesrum och pentry. I mitten av lokalen finns en öppen yta antingen för utställning/showroom eller som kontorslandskap.

Kommunikationer

Kommunikationerna i området är goda. Märsta station nås med buss på en sräcka om cirka 2 km, motsvarande restid om 6 minuter Från station avgår både regionaltåg och pendeltåg till Stockholm och Uppsala.

Service

I området finns det gott om yrkrsbutiker, bilservice och lättare industrer och restauranger, samt ytterligare service i närliggande Märsta Centrum.

Tillträdesdatum

Enligt överenskommelse

Övrigt

FastPartner arbetar långsiktigt med att äga och förvalta fastigheter i Sveriges mest expansiva regioner. Vi är sedan 1994 noterade på Nasdaqs MidCap-lista och förvaltar idag mer än 1,2 miljoner kvadratmeter lokalyta. Vår ambition är att vara en smidig och effektiv partner för företag som vill utveckla sin verksamhet.

Omgivning

Brista industriområde är en del av den framväxande Arlandastaden. Det är ett väletablerat verksamhetsområde mellan Märsta och E4 med handel, industri, trafikservice, hantverkslokaler och logistik. Söder om Brista utvecklas Scandinavian XPO -mess, -event och mötesplats för upp till 8 500 personer.