Lokal i entréplan med två egna entréer.

Perfekt för mottagnings- och/eller besöksverksamhet med egna entréer.

Beskrivning

Här finns nu möjligheten att hyra en kontorslokal om ca 225 kvm, mitt i Arlandastad. Kontoret ligger på bottenvåning och har egen entré från markplan. Lokalen har en planlösning med separata kontorsrum samt mötesrum och pentry. I mitten av lokalen finns en öppen yta antingen för utställning/showroom eller som kontorslandskap.

Kommunikationer

Kommunikationerna i området är goda. Märsta station nås med buss på en sräcka om cirka 2 km, motsvarande restid om 6 minuter Från station avgår både regionaltåg och pendeltåg till Stockholm och Uppsala.

Service

I området finns det gott om yrkrsbutiker, bilservice och lättare industrer och restauranger, samt ytterligare service i närliggande Märsta Centrum.

Tillträdesdatum

Enligt överenskommelse

Övrigt

Fastpartner är ett börsnoterat fastighetsbolag som äger och förvaltar fastigheter långsiktigt med egen personal. Vår affärsidé är att skapa goda och långvariga relationer med våra hyresgäster genom att vara lyhörda för våra hyresgästers önskemål samt engagerade i förvaltningen och utvecklingen av våra fastigheter. Vårt fastighetsbestånd är koncentrerat till Stockholm, men vi har också lokaler på ett flertal expansiva orter i Sverige, bla Göteborg, Malmö, Norrköping, Uppsala och Gävle. Vi tycker det är kul att arbeta med den tekniska utvecklingen av våra fastigheter. Vi ser att det både finns en vinning för miljön och plånboken i att vara en engagerad hyresvärd. Vår organisation genomsyras av en entreprenörsanda och har korta beslutsvägar vilket uppskattas av våra hyresgäster. Välkommen till Fastpartner!

Omgivning

Brista industriområde är en del av den framväxande Arlandastaden. Det är ett väletablerat verksamhetsområde mellan Märsta och E4 med handel, industri, trafikservice, hantverkslokaler och logistik. Söder om Brista utvecklas Scandinavian XPO -mess, -event och mötesplats för upp till 8 500 personer.