Vårdlokal om 2063 kvm med ytor i fint skick

Stor vårdlokal högst upp i huset med trevligt läge på Lindövägen 65.

Beskrivning

Stor vårdlokal högst upp i huset med trevligt läge på Lindövägen 65. Lokalen vilken i dagsläget hyrs ut till Landstinget är anpassad för vårdändamål med ljusa ytor i fint skick. Gott om fönster och två stora atrium-utrymmen vilket bidrar till ett trevligt ljusinsläpp i lokalen. Gott om parkeringsplatser i direkt anslutning till fastigheten.

Kommunikationer

Fastigheten ligger ca 5 minuters bilväg från Norrköpings Flygplats och lika långt från Norrköpings Centralstation. Busshållplats finns på Lindövägen strax utanför huvudentrén.

Service

Restauranger inom gångavstånd och hela centrala Norrköpings utbud inom 5 minuters bilväg.

Övrigt

Fastpartner är ett börsnoterat fastighetsbolag som äger och förvaltar fastigheter långsiktigt med egen personal. Vår affärsidé är att skapa goda och långvariga relationer med våra hyresgäster genom att vara lyhörda för våra hyresgästers önskemål samt engagerade i förvaltningen och utvecklingen av våra fastigheter. Vårt fastighetsbestånd är koncentrerat till Stockholm, men vi har också lokaler på ett flertal expansiva orter i Sverige, bla Göteborg, Malmö, Norrköping, Uppsala och Gävle. Vi tycker det är kul att arbeta med den tekniska utvecklingen av våra fastigheter. Vi ser att det både finns en vinning för miljön och plånboken i att vara en engagerad hyresvärd. Vår organisation genomsyras av en entreprenörsanda och har korta beslutsvägar vilket uppskattas av våra hyresgäster. Välkommen till Fastpartner!

Omgivning

Ett attraktivt läge längs med Lindövägen som passeras av många människor varje dag. Lokalen ligger lättillgängligt med bil, cykel och buss med bra anslutning till E22, E4 och endast fem minuters bilfärd från citykärnan i Norrköping. Framgent kommer lokalens strategiska läge förbättras ytterligare då dess omgivning omfattas av utökade förbindelser med bland annat en öppningsbar bro över Motala ström från Sjötullsgatan på södra sidan till Saltängsgatan på norra sidan.