Kontorslokal om 1854kvm i centrala Norrköping invid Motala Ström.

I centrala Norrköping invid Motala ström finns kontorslokaler med ytor i toppkvalité i ett av stadens vackraste områden – Industrilandskapet.

Beskrivning

I centrala Norrköping invid Motala ström finns kontorslokaler med ytor i toppkvalité i ett av stadens vackraste områden – Industrilandskapet. Lokalerna erbjuder gedigen takhöjd, effektiva ytor som går att skräddarsy och anpassa till era önskemål och med flertalet fönster som vetter ut mot strömmen. Lokalen omfattar totalt ca 1 854kvm där det finns möjlighet att hyra hela eller delar av lokalen. En representativ fastighet med ett ypperligt läge att etablera er verksamhet i hjärtat av Norrköping med närhet till sevärda byggnader, aktiviteter och rikligt med fik, restauranger och service.

Kommunikationer

Busshållplats finns i direkt närhet till lokalen. Lättillgänglig via buss, spårvagn, bil och cykel.

Övrigt

Fastpartner är ett börsnoterat fastighetsbolag som äger och förvaltar fastigheter långsiktigt med egen personal. Vår affärsidé är att skapa goda och långvariga relationer med våra hyresgäster genom att vara lyhörda för våra hyresgästers önskemål samt engagerade i förvaltningen och utvecklingen av våra fastigheter. Vårt fastighetsbestånd är koncentrerat till Stockholm, men vi har också lokaler på ett flertal expansiva orter i Sverige, bla Göteborg, Malmö, Norrköping, Uppsala och Gävle. Vi tycker det är kul att arbeta med den tekniska utvecklingen av våra fastigheter. Vi ser att det både finns en vinning för miljön och plånboken i att vara en engagerad hyresvärd. Vår organisation genomsyras av en entreprenörsanda och har korta beslutsvägar vilket uppskattas av våra hyresgäster. Välkommen till Fastpartner!

Omgivning

Fastigheten ligger i kanske ett av Norrköpings vackraste områden med närhet till det mesta. Industrilandskapet, vilket är namnet på området fastigheten är placerad, är ett tidshistoriskt dokument i klass med medeltidens Visby ringmur och stormaktstidens Gamla Stan i Stockholm.