Kontor med rätt läge och känsla!

Här kan ni hyra ett alldeles unikt hus med rå karaktär och med bra läge på Östermalm med närhet till all service som önskas.

Beskrivning

Eget kontorshus i del av den anrika byggnaden som inrymmer PRV (patent- och registreringsverket) som suttit i fastigheten sedan 1921. Annexet som är sammanbyggt med PRV byggdes 1961är numera separerat från PRV och ger känslan av ett "eget hus". Planlösningen är mestadels öppen och ger mycket ljus då det finns fönster runtom hela byggnaden. Lokalen är inflyttningsklar men kan också anpassas i samråd med hyresvärden.

Kommunikationer

T-bana Karlaplan eller Stadion

Service

Fältöversten med all tänkbar service

Parkering

Finns att hyra på gården

Tillträdesdatum

Omgående

Övrigt

Fastpartner är ett börsnoterat fastighetsbolag som äger och förvaltar fastigheter långsiktigt med egen personal. Vår affärsidé är att skapa goda och långvariga relationer med våra hyresgäster genom att vara lyhörda för våra hyresgästers önskemål samt engagerade i förvaltningen och utvecklingen av våra fastigheter. Vårt fastighetsbestånd är koncentrerat till Stockholm, men vi har också lokaler på ett flertal expansiva orter i Sverige, bla Göteborg, Malmö, Norrköping, Uppsala och Gävle. Vi tycker det är kul att arbeta med den tekniska utvecklingen av våra fastigheter. Vi ser att det både finns en vinning för miljön och plånboken i att vara en engagerad hyresvärd. Vår organisation genomsyras av en entreprenörsanda och har korta beslutsvägar vilket uppskattas av våra hyresgäster. Välkommen till Fastpartner!