Kontorslokal med flexibel planlösning om ca 134 m².

Kontoret har modern standard och bra rumsindelning samt en nybyggd wc med dusch samt stort och rymligt konferens- och lunchrum.

Beskrivning

Kontorslokal med flexibel planlösning om ca 134 m². Kontoret har modern standard och bra rumsindelning samt en nybyggd wc med dusch samt stort och rymligt konferens- och lunchrum. Planlösning finns uppladdad i denna annons. Laddstolpar för elbilar finns på fastigheten för hyresgästerna. I Åbro företagsområde finns möjligheten att hyra flexibla kontorslokaler. Läget är strategiskt placerat för både pendlare och bilister. Välj mellan stora öppna kontorslandskap eller cellkontor, nuvarande planlösning har både cellkontor och öppet landskap. Fönstersättning och konstruktion ger möjlighet till en stor mängd alternativa lösningar.

Tillträdesdatum

Enligt överenskommelse

Övrigt

Fastpartner är ett börsnoterat fastighetsbolag som äger och förvaltar fastigheter långsiktigt med egen personal. Vår affärsidé är att skapa goda och långvariga relationer med våra hyresgäster genom att vara lyhörda för våra hyresgästers önskemål samt engagerade i förvaltningen och utvecklingen av våra fastigheter. Vårt fastighetsbestånd är koncentrerat till Stockholm, men vi har också lokaler på ett flertal expansiva orter i Sverige, bla Göteborg, Malmö, Norrköping, Uppsala och Gävle. Vi tycker det är kul att arbeta med den tekniska utvecklingen av våra fastigheter. Vi ser att det både finns en vinning för miljön och plånboken i att vara en engagerad hyresvärd. Vår organisation genomsyras av en entreprenörsanda och har korta beslutsvägar vilket uppskattas av våra hyresgäster. Välkommen till Fastpartner!