Attraktiv Kontorslokal i Solna Port!

Fräscht kontor i Solnas snyggaste fastighet med fullservice!

Beskrivning

SOLNA PORT ETT KONTOR ATT LÄNGTA HEM TILL Solna Port erbjuder allt du vill ha av en riktigt bra arbetsplats: ett fantastiskt läge i Stockholms andra city och en kontorsbyggnad som erbjuder service långt utöver det vanliga en välkomnande reception, mat och dryck av högsta klass, gott om platser för möten från 2 till 120 personer, gym och t.o.m. en idrottshall. Här finns verkligen det mesta. Kontoren har stora, ljusa, öppna ytor vilket ger er full flexibilitetatt tillsammans med oss skapa precis den kontorslösning ni vill ha. Den goda tillgången till mötesplatser som alla hyresgäster har access till ger er möjlighet att optimera er egen yta, inte slösa egna kvadratmeter på dåligt nyttjade mötesrum. Solna Port är dessutom en hållbar byggnad, certifierad enligt BREEAM Very Good.

Kommunikationer

• Bara 7 min med pendeltåg från T-centralen, 4 min från Odenplan • Ett attraktivt enbytesläge • Gångavstånd till pendeltåg och tvärbanan • Oslagbart billäge • Smidigt att nå Arlanda – pendeltåg, bil/taxi och direktbussar • Cykelvänligt

Service

Reception, Gym, konferenscenter och restaurang i fastigheten

Tillträdesdatum

Enligt överenskommelse

Fastigheten

Råsundavägen 2-16, också känd som Solna Port, byggdes 2001-2002 av Skanska och var företagets huvudkontor fram till 2013/2014. Fastigheten är en modern kontorsfastighet med service i form av gym, reception, konferensytor samt restaurang, och i fastighetens nedre våningar finns ett rymligt parkeringshus. En genomtänkt konstruktion gör att fastigheten kan erbjuda ett brett spann av uthyrningsbara ytor. Fasaderna erbjuder ett attraktivt skyltläge mot motorväg E4. Solna Port har ett attraktivt läge i det populära och expansiva området Frösunda i Solna. Fastigheten har omedelbar anslutning till väg E4 och området erbjuder kommunal trafik som knyter området med det övriga Stockholmsområdet.

Omgivning

Sveriges snabbast växande område för företag och organisationer. Solna Port i Haga Norra ligger i det som med rätta anses vara Stockholms andra city. Här arbetar idag nästan 40 000 personer. Kollektivtrafiken är ypperlig, bara 7 minuter med pendeltåg från T-centralen och 4 minuter från Odenplan. Servicen ligger på hög internationell nivå tack vare Westfield Mall of Scandinavia. Kontoren är självklart moderna och kontorsläget är av innerstadskaraktär.