Årstadal Liljeholmen

Ledig lokal om ca 1100 kvm med egen entré. En fantastisk takhöjd på 4,20 och stora härliga fönster som skapar en inspirerande miljö,

Beskrivning

Årstadal är ett område i stadsdelen Liljeholmen i Söderort inom Stockholms kommun. Området har genomgått en kraftig omvandling från industriområde till attraktiva arbetsplatser i kombination med bostadstäder. Närhet till träning och Liljeholmskajens utbud av restauranger och butiker. Eller varför inte en promenad utmed vattnet? Årstadal har en egen hållplats på Tvärbanan som enkelt och snabbt tar dej runt i Stockholm. Fastigheten har ett eget garage som via hissar tar det snabbt och lätt in i lokalen.

Övrigt

Fastpartner arbetar långsiktigt med att äga och förvalta fastigheter i Sveriges mest expansiva regioner. År 1994 börsnoterades bolaget, som idag finns listat på Nasdaq Nordic Large Cap.Vi förvaltar idag mer än 1,2 miljoner kvadratmeter lokalyta till ett värde överstigande 30 miljarder kronor Vår ambition är att vara en smidig och effektiv partner för företag som vill utveckla sin verksamhet.