Fyrisborgsgatan 4-5

Välkommen till Fyrisborgsgatan

Beskrivning

Bilhall med kontor och verkstad. Det går att dela upp lokalen i mindre enheter. Här går det bland annat att öppna en mindre butik i den nuvarande bilhallen eller hyra en del av verkstaden. Flertalet lediga parkeringsplatser i fastighetens varmgarage och utomhus. Goda förutsättningar att hyra uppställningsyta utomhus.

Kommunikationer

Från fastigheten finns mycket goda kommunikationer till Uppsala centrum. Cirka vart 10 minut går en buss från området under normala kontorstider. Fastigheten har även närhet till E4:ans infart till Uppsala vilket möjliggör ger närhet till Stockholm och Arlanda.

Service

I området finns flertalet uppskattade restauranger. I Boländernas handelsområde finns ett brett serviceutbud med företax som ex Ikea, Bauhaus, Rusta, max med flera andra.

Parkering

Goda parkeringsmöjligheter i och runt fastigheten.

Tillträdesdatum

Enligt överenskommelse

Övrigt

FastPartner arbetar långsiktigt med att äga och förvalta fastigheter i Sveriges mest expansiva regioner. Vi är sedan 1994 noterade på Nasdaqs MidCap-lista och förvaltar idag mer än 1,2 miljoner kvadratmeter lokalyta. Vår ambition är att vara en smidig och effektiv partner för företag som vill utveckla sin verksamhet.

Fastigheten

Årsta 76:2

Omgivning

Fyrislund är ett område som kännetecknas av företag inom läkemedelsbranschen. I området finns även handel, industri och kontor. Området har även nära till grönområdet och trevliga promenadstråk.