Mycket fint kontorsläge med utsikt mot Gavleån!

Ljus och fräsch kontorslokal med ett mycket fint läge precis vid Gavleån i centrala Gävle och 5 min promenad till centralstation.

Beskrivning

Vår tidigare hyresgäst Atea och vuxit ur sina lokaler och nu finns det möjlighet att hyra ljusa och fräscha kontorsytor med bästa läget alldeles vid Gavleån! Lokalen är fördelad på 2 plan och har hiss. Port finns då det även finns en mindre lageryta i lokalen. P- platser finns på fastigheten Fin omgivning och natur då fastigheten är granne med Gävle Strand. Goda kommunikationer då närmsta busshållsplatsen ligger några minuters promenadväg bort. 5 minuter till Gävle centralstation och 10 minuter till Stortorget. En trevlig kontorslokal som bör ses!

Kommunikationer

Goda kommunikationer, centralt läge.

Service

Flertal lunchrestauranger och matbutiker i närheten.

Övrigt

FastPartner arbetar långsiktigt med att äga och förvalta fastigheter i Sveriges mest expansiva regioner. Vi är sedan 1994 noterade på Nasdaqs MidCap-lista och förvaltar idag mer än 1,2 miljoner kvadratmeter lokalyta. Vår ambition är att vara en smidig och effektiv partner för företag som vill utveckla sin verksamhet.

Fastigheten

Fin kontorsbyggnad i centrala Gävle.

Omgivning

5 min promenad till centralstationen. Fin omgivning då fastigheten vetter mot Gavleån.