Fantastiskt skyltläge mot E4

Här erbjuds generösa ytor och ljusa lokaler med stor potential. Med fria händer kan du skapa en skärsydd arbetsplats

Beskrivning

Här finns möjligheten att kombinera ett stort antal kontorsplatser med lager och viss produktion. Två våningsplan á 1 400 kvm har lastintag och kan lätt göras om till en produktionslokal. Ovanför finns möjligheten till 3 våningar kontorsrum med intern access, varje våningsplan ca 450 kvm. Det finns Arkiv och ett serverrum idag. En bra möjlighet att tillsammans anpassa och skapa ca 4000 kvm arbetsplats som passar er.

Kommunikationer

- Med Arlanda nära, är det enkelt att ta emot långväga finbesök. Dessutom ligger Bromma flygplats mindre än 30 minuter bort. Från centrala Stockholm är det både enkelt och behagligt att ta sig till Bredden – endast 20 minuter med bil, eller 24 minuter med pendeltåg.

Parkering

Flertal parkeringsplatser runt om fastigheten samt parkeringsdäck för er disposition. ,,,,,,,

Tillträdesdatum

Enligt överenskommelse

Övrigt

Fastpartner är ett börsnoterat fastighetsbolag som äger och förvaltar fastigheter långsiktigt med egen personal. Vår affärsidé är att skapa goda och långvariga relationer med våra hyresgäster genom att vara lyhörda för våra hyresgästers önskemål samt engagerade i förvaltningen och utvecklingen av våra fastigheter. Vårt fastighetsbestånd är koncentrerat till Stockholm, men vi har också lokaler på ett flertal expansiva orter i Sverige, bla Göteborg, Malmö, Norrköping, Uppsala och Gävle. Vi tycker det är kul att arbeta med den tekniska utvecklingen av våra fastigheter. Vi ser att det både finns en vinning för miljön och plånboken i att vara en engagerad hyresvärd. Vår organisation genomsyras av en entreprenörsanda och har korta beslutsvägar vilket uppskattas av våra hyresgäster. Välkommen till Fastpartner!

Fastigheten

Fastighetens yta uppgår till ca 4000 kvm och ligger i Sollentuna

Omgivning

Bredden är Sollentunas starkaste handels- och verksamhetsområde med ett utmärkt skyltläge och exponering mot E4. som attraherar såväl allmänheten som företag och verksamheter. Det tillgängliga läget bredvid E4:an gör det inte bara lättåtkomligt, utan ger också en hög synlighet och ett fantastiskt skyltläge. Som företag är Bredden därför en utmärkt plats att etablera sig på. Verksamma i området är bl.a. Cramo, Makita, Webhallen, EMSG Sverige, Wrapcenter.