Nyrenoverad lokal i markplan invid ICA

Här ges tillfälle för den lilla verksamheten att starta i en mycket fin och fräsch lokal.

Beskrivning

Lokalen är centralt belägen i Åkarps Centrum. Perfekt för litet btuik eller för kontor. Lokalen består av två rum samt pentry och toalett med dusch. Det är inga problem att öppna upp så att det blir ett stort rum. Lokalen är inte lämpad för restaurangverksamhet då den är ett aktivt skyddsrum. Ny ventilation är installerad i böjran av 2018 samt nya öppningsbara fönster vid samma tidpunkt. Ica, frisör, restaurang samt advokatverksamhet är beläget i samma byggnad. Lokalen är lämplig för ex. företag med försäljning på webben men även butik, blommor/inredning eller liknade verksamhet. Kontor går också bra.

Kommunikationer

Pågatågen stannar i Åkarp samt länsbussen.

Service

ICA samt restaurnag beläget i samma fastighet

Parkering

P-plats 1: 2 parkeringsplatser, ingår i månadsavgiften/hyran. P-plats 2: 2 parkeringsplatser, ingår i månadsavgiften/hyran.

Tillträdesdatum

Omgående

Fastigheten

Härlig lokal i markplan invid Ica. Lokalen är centralt belägen i Åkarps centrum. Perfekt för ett litet kontor eller butik med lagerdel. Lokalen består av två rum samt pentry och toalett med dusch. Det är inga problem att öppna upp så att det blir ett stort rum. Lokalen är inte lämpad för restaurangverksamhet då den är belägen i ett aktivit skyddsrum. Ny ventilation är installerad i början av 2018 då även nya öppningsbara fönster sattes in.

Omgivning

Belägen i ett trevligt och lungt området med ICA, frisör, restaurang samt advokatbyrå som närmsta grannar.