Kontorslokal i Hemsta företagspark

Här finns en ljus och trevlig kontorslokal i markplan med egen entré. Lokalen kan anpassas efter behov.

Beskrivning

kontorslokaler ett stenkast från Gävle Centrum. Intill fastigheten finns goda parkeringsmöjligheter för lättare tillgänlighet. Egen entré i markplan. Lokalen håller mycket bra komfortmöjligheter. Inom Hemsta företagspark finns hyresgäster så som Gavlegårdarna, Actic Gym, Setra, Dome Adrenaline Zone. mfl.

Kommunikationer

Bussförbindelse i direkt anslutning till fastigheten, Busshållplatser på två sidor om fastigheten. Cykelbana direkt till Gävle Centrum. Goda parkeringsmöjligheten för lättare tillgänlighet för både gäster och personal.

Service

Inom gångavstånd finns bra lunchrestauranger av husmanskost & Snabbmat.

Parkering

Parkeringsplats. Går att hyra.

Tillträdesdatum

Enligt överenskommelse

Övrigt

FastPartner arbetar långsiktigt med att äga och förvalta fastigheter i Sveriges mest expansiva regioner. Vi är sedan 1994 noterade på Nasdaqs MidCap-lista och förvaltar idag mer än 1,2 miljoner kvadratmeter lokalyta. Vår ambition är att vara en smidig och effektiv partner för företag som vill utveckla sin verksamhet.

Fastigheten

Hemsta Företagspark ligger ca 2 km söder om Gävle centrum och i direkt anslutning till E4:ans södra infart till Gävle. Det är lätt att komma till fastigheten då det finns infart på tre sidor av fastigheten från angränsande vägnät.