Lokal med stor potential mitt i Rotebro Centrum

Ljus hörnlokal om 166 kvm på markplan. Rotebro pendeltågsstation är en av norra Stockholms största och den finns framför porten till fastigheten.

Beskrivning

Här finns stora fönster som erbjuder en god exponering mot gatan och möjlighet att anpassa lokalen för kommande hyresgäst. Rotebrostationen har cirka 4 000 påstigande per dygn. Så många passerar via denna plats. Utmärkt läge för at etablera en butik. I fastigheten finns det idag ett gym, och apotek. Det finns även Sollentunas största vårdcentral, BVC samt öppen förskola. Fastigheten ligger nära bostadsområde och annan service.

Kommunikationer

Rotebro pendelsstation liger mittemot fastigheten. Det tar bara 25 minuter till Stockholm och 30 minuter till Uppsala. Bussar stannar också bokstavlingen framför tröskeln till fastigheten.

Tillträdesdatum

Enligt överenskommelse

Övrigt

FastPartner arbetar långsiktigt med att äga och förvalta fastigheter i Sveriges mest expansiva regioner. Vi är sedan 1994 noterade på Nasdaqs MidCap-lista och förvaltar idag mer än 1,2 miljoner kvadratmeter lokalyta. Vår ambition är att vara en smidig och effektiv partner för företag som vill utveckla sin verksamhet.

Omgivning

Rotebro centrum är en välkänd handelsplats i närhet till bostäder och goda kommunikationer.