Mindre butikslokal i Märsta Centrum

Bra läge i centrum med bra foot fall

Beskrivning

Här har du möjlighet att etablera din verksamhet i en butikslokal med ett perfekt läge, stora fönsterpartier, ger goda exponeringsmöjligheter. Mindre lager med förvaringsmöjligheter, samt ett fullutrustat personalrum gör denna lokalen en komplett lösning för butiksverksamhet. Dina största grannar är bl.an. ICA, Systembolaget, Biblioteket, H&M, Lindex mm.

Kommunikationer

Märsta är centralort i Sigtuna kommun och ligger nästan mittemellan Stockholm och Uppsala, med direkt närhet till E4:an. Restid till Stockholm med bil cirka 35 minuter, till Uppsala cirka 30 minuter och Arlanda cirka 10. Från Märsta station går pendeltåg till Stockholms centralstation. Även fjärrtågen mellan Stockholm och Uppsala stannar i Märsta. Bra bussförbindelser finns till Sigtuna, Valsta, Steningehöjden och Arlanda. Gångavstånd från Märsta station till Märsta Centrum. Buss trafikerar sträckan och tar ett par minuter. Samtliga större busslinjer passerar dessutom Märsta C.

Service

Märsta centrum erbjuder ett brett utbud av handel, tjänster och restauranger. Det är den centrala handelsplatsen i Sigtuna.

Parkering

Besöksparkering gratis, 2 tim/dygn, för registrerade medlemmar 3 tim./dygn Det finns flertal parkeringsplatser att hyra i närheten till fastigheten.

Tillträdesdatum

Enligt överenskommelse

Omgivning

I Märsta Centrum hittar du allt samlat, vare sig det rör kontakt med kommunen, service, shopping, restauranger eller nöjen. Märsta och Sigtuna är en växande och attraktiv region – både som plats att bo och leva på och som etableringsplats för företag. I och med de nya satsningar som Fastpartner gör ökar den attraktionskraften ytterligare.