Gör en service- eller felanmälan

Lager, 126 m2, Sidensvansvägen 10, Sollentuna

Sidensvansvägen 10 | Sollentuna | 126 kvm | Lager

Lagerlokal med god tillgänglighet

Lagerlokal om 126 kvm med god tillgänglighet. Lokalen är öppen och har trevlligt ljusinsläpp. Det finns en wc i lokalen.

Beskrivning

445

Kommunikationer

Fastigheten ligger vid väg 262, nära både E18 och E4/Norrortsleden vilket gör det lätt att anlända med bil. Till Stockholm City, Arlanda och Bromma flygplatser tar det endast ca 20 minuter. Bussarna 607, 627 och 697 stannar vid hållplats Sjöberg vilket gör det smidigt att ta sig med kollektivtrafiken både till Sollentuna och Danderyd, där anslutande pendeltåg och tunnelbana finns.

Hitta hit med SL

Service

I närområdet finns en Hemköpsbutik. Restaurangen Kalles pizzeria ligger precis runt knuten och något längre bort ligger Namida shushibar.

Övrigt

FastPartner arbetar långsiktigt med att äga och förvalta fastigheter i Sveriges mest expansiva regioner. Vi är sedan 1994 noterade på Nasdaqs MidCap-lista och förvaltar idag mer än 1,2 miljoner kvadratmeter lokalyta. Vår ambition är att vara en smidig och effektiv partner för företag som vill utveckla sin verksamhet.

Fastigheten

Modern fastighet i trevligt område med goda parkeringsmöjligheter.

Omgivning

Sjödal ligger på vägen mellan Danderyd och Sollentuna. Vattnet och en härlig strandpromenad har man precis runt knuten på ett par minuters gångavstånd. I anslutning till området ligger Sätra Prästgård med stor arealer som ägs av Svenska kyrkan.

Liknande projekt

Intresseanmälan