Gör en service- eller felanmälan

Kontorsgemenskap, 24 m2, Granvägen 1, Söderhamn

Granvägen 1 | Söderhamn | 12-24 kvm | Kontorshotell

Nyrustade kontorslokaler

Ta chansen att etablera ditt företag i nyrustade lokaler på Björnänge Företagshotell. Gemensamt kök, konferensrum, toaletter m.m.

Beskrivning

Idag finns hyresgäster så som jurist, arkitekt, konsulter. Vill du också bli en del av vår kontorsgemenskap? Varmt välkommen till oss på FastPartner.

Kommunikationer

Beläget nära infartsleden från E4. Närhet till Rececentrum med tåg- och bussförbindelser. Med tåg är restiden till Arlanda mindre än 2 timmar. Busshållplats finns 50 m från fastigheten.

Hitta hit med X trafik

Service

Centralt läge, 1 km till butiker och service i Söderhamn centrum.

Tillträdesdatum

Omgående

Fastigheten

Björnänge Företagshotell erbjuder anpassningsbara lokaler för kontor-, lager- och lättare industriverksamhet. Idag inrymmer fastigheten bland annat konsult - och logistikföretag, elektronik- och mekaniktillverkning.

Omgivning

I anslutning till E4an Industri- och bostadsområde nära Söderhamns centrum. Söderhamn är en aktiv kustkommun i södra Hälsingland med ca 27 000 invånare. E4 och Ostkustbanan bidrar till att göra Söderhamn till en centralt belägen del av Sverige. En viktig kommunikationslänk är även sjöfarten. I kommunen finns fyra stora hamnar.

Liknande projekt

Intresseanmälan