Gör en service- eller felanmälan

Kontor, 605 m2, Kung Hans väg 12, Sollentuna

Kung Hans väg 12 | Sollentuna | 605 kvm | Kontor

Representativt kontor med lagerytor i Rotebro Centrum

Kombinationslokal med lagerytor i markplan och kontor på högsta våning. Pendeltågstationen ligger bokstavligen rakt utanför entrén till fastigheten.

Beskrivning

Lokalen är uppdelad med lageryta i markplan och kontor högst upp i fastigheten. Planlösningen är rumsindelad och kontorsdelen har ett trevligt och generöst pentry samt en egen altan. Lokalens planlösning är flexibel och storleken kan anpassas efter behov.

Planlösning

Lokal som är uppdelad i 29 st kontorsrum med 2 större konferens rum samt 2 mindre. Tydliga korridorer med ett stort pentry i mitten som har utgång till altan. I markplan finns en lageryta på 126 kvm med högt i tak och stor port.

Kommunikationer

Rotebro pendeltågsstation är framför porten till fastigehten.Buss 520,529.533 och 560 stannar också bokstavligen framför tröskeln till fastigheten.

Hitta hit med SL

Service

I fastigheten så finns det idag en tobaksaffär, gym och ett apotek. Det finns även vårdinrättningar som BVC och vårdcentral. Du finner även en öppen förskola och andra butiker. I området finns det café,restaurang och matbutik.

Parkering

Parkeringsplats. Går att hyra.

Tillträdesdatum

Enligt överenskommelse

Fastigheten

Fastighet har väldigt moderna trapphus i marmor och blankt stål. Byggåret är från början av 90-talet. I markplan finner du ett gym, apotek och Hörsam. På andra våningen så ligger Solletnunas största vårdcentral med öppen förskola och andra funktioner. Högst upp är det kontor. Atriumet i fastigheten ger ett fantastiskt ljusinsläpp och skapar en trevlig paus-yta.

Omgivning

Fastigheten ligger mitt i Rotebro Centrum. Rotebro station är en av norra Stockholms största pendlarstationer. Så många passerar via denna plats. Det finns hotell i området och restauranger samt ett gym. Det är inte långt att gå för att komma till natur område.

Liknande projekt

Intresseanmälan