Gör en service- eller felanmälan

Kontor, 44 m2, Tuna Torg 3, Vallentuna

Tuna Torg 3 | Vallentuna | 44 kvm | Kontor

Möjlighet att hyra trevligt kontor i Vallentuna Centrum

Möljlighet att hyra ett trevligt och effektift kontor mitt i Vallentuna Centrum.

Beskrivning

Trevlig kontorslokal med en öppen kontorsyta och ett enskilt kontorsrum. Lokalen har ett trevligt ljusinsläpp och som hyresgäst finns möjlighet att själv vara med och utforma materialval i form av nya ytskikt. Till kontorslokalen hör gemensamt pentry, konfensrum, wc städskrubb, kapprum med mera som delas tillsammans med övriga hyresgäster.

Kommunikationer

I direkt anslutning till Vallentuna Centrum ligger Vallentuna station som samlar både busstrafik och Roslagsbanan. Roslagsbanan trafikerar sträckan Stockholms Östra-Ormsta, Lindholmen samt Kårsta. Från Vallentuna Centrum finns det bra bussförbindelser som går till det mindre tätorterna som Kårsta,Ekskogen och Karby/Brottby. Buss 610 går till Danderyd sjukhus och därifrån kan man smidigt byta till tunnelbanans röda linje för vidare färd mot Stockholm. Busslinje 524 ansluter till Upplands Väsby och till Sl:s pendeltåg vilket ger möjlighet att pendla till Uppsala och Arlanda.

Hitta hit med SL

Service

Vallentuna Centrum är ett stadscentrum med tydlig utomhuskaraktär och erbjuder boende i hela Vallentuna ett komplett handels och nöjesutbud. I centrumet finns all tänkbar service som dagligvarubutiker som Ica, Coop, butiker, restauranger och kafer, banker och apotek.

Övrigt

FastPartner arbetar långsiktigt med att äga och förvalta fastigheter i Sveriges mest expansiva regioner. Vi är sedan 1994 noterade på Nasdaqs MidCap-lista och förvaltar idag mer än 1,2 miljoner kvadratmeter lokalyta. Vår ambition är att vara en smidig och effektiv partner för företag som vill utveckla sin verksamhet.

Liknande projekt

Intresseanmälan