Gör en service- eller felanmälan

Kontor, 24 m2, Nytorpsvägen 34, Täby

Nytorpsvägen 34 | Täby | 24 kvm | Kontorsgemenskap

Rum i Kontorsgemenskap Nytorpsvägen 34

Ett litet och familjärt kontorshotell i anslutning till Roslags-Näsbys trafikplats. Härifrån är det nära till både Täby Centrum och Näsbypark centrum.

Beskrivning

Trevligt läge nära bad och natur tillsammans med en attraktiv prisbild gör detta till ett mycket populärt kontorshotell.

Kommunikationer

Roslagsbanan Station Täby Centrum ligger ca 1300 meter från lokalen. Trafikplats RoslagsNäsby vid E-18 ligger ca 500 meter ifrån där det går ett stort antal motorvägsbussar vilket gör att man mindre än 20 minuter tar sig till stan. Hållplats Maskinvägen ligger närmst fastigheten och här trafikerar buss 617,618,619 och 691. Med bil tar man sig snabbt till stan eller Lidingö via E-18 samt Norrortsleden om man ska till E4:an och Arlanda.

Hitta hit med SL

Service

I området finns lunchrestaurangen Tanterna på Torpet. Vid avfarten från E-18, RoslagsNäsby finns en dygnet runt öppet Shell 7-Eleven och MAX HamburgerKedja. I närliggande Näsbyparks Centrum finns butiker, restauranger, apotek, bank, bibliotek och all service du behöver. Fastigheten ligger på nära avstånd till Täby centrum där all shopping och nöjen finns att önska.

Parkering

P-plats går att hyra för 300 kr/mån.

Övrigt

FastPartner arbetar långsiktigt med att äga och förvalta fastigheter i Sveriges mest expansiva regioner. Vi är sedan 1994 noterade på Nasdaqs MidCap-lista och förvaltar idag mer än 1,2 miljoner kvadratmeter lokalyta. Vår ambition är att vara en smidig och effektiv partner för företag som vill utveckla sin verksamhet.

Omgivning

Fastigheten ligger i anslutning till E-18 i ett stråk av grönområden som går från Täby Centrum till Näsbypark Centrum. På sommaren kan man ta en sväng förbi det angränsande Norskogsbadet. Där finns tre badpooler och en fri tennisbana och ett nytt utomhusgym. I området bygger FastPartner nya bostadshus som FastPartner tillsammans med Besqab som marknadsför objektet.

Liknande projekt

Intresseanmälan