Gör en service- eller felanmälan

Kontor, 150 m2, Johanneslundsvägen 2, Upplands Väsby

Johanneslundsvägen 2 | Upplands Väsby | 150 kvm |

Trevlig kontorslokal om 150 kvm med möjlighet till lagerdel

Trevligvt kontor om 150 kvm med möjlighet att komplettera med lagerytor.

Beskrivning

Kontorslokal med rumsindelad planlösning om 150 kvm. kontoret har en rumsindelad planlösning och ger ett ljust och härligt intryck med stora fönster och glaspartier. Kontoret är uformat med 2 stycken wc, 2 kontorsrum, konferens, pentry samt 2 stycken förråd. Planlösningen är flexibel och det finns möjlighet att göra planlösningen rumsindelad. Det finns möjlighet att hyra lagerytor om ca 50 kvm som är tillgänglia i varmgaraget och lagerytor i direktanslutning till varmgaraget.

Kommunikationer

Med en direkt anslutning till E4:an ligger fastigheten lättåtkomligt med bil. Garageplatser finns att hyra i både varm- och kallgarage samt att besöksparkering finns alldeles utanför, tillgängligt för fastighetens gäster. Med busslinje som stannar några 100 meter från fastigheten tar man sig lätt till och från närmaste pendeltågsstationen i Upplands-Väsby. Bussar går även från Rotebro och Norrvikens station. Arlanda ligger inom 15 minuters bilfärd.

Service

Johanneslund ligger strategiskt beläget längs E4:an mellan Infra City och Väsby Centrum med all service man kan tänka sig. Närområdet erbjuder den populära lunchrestaurangen "Henkes Buffé", Lidl-butik, World Class-gym, sporthall och tennisbanor.

Parkering

Garageplats. Går att hyra. Parkeringsplats. Går att hyra.

Övrigt

FastPartner arbetar långsiktigt med att äga och förvalta fastigheter i Sveriges mest expansiva regioner. Vi är sedan 1994 noterade på Nasdaqs MidCap-lista och förvaltar idag mer än 1,2 miljoner kvadratmeter lokalyta. Vår ambition är att vara en smidig och effektiv partner för företag som vill utveckla sin verksamhet.

Liknande projekt

Intresseanmälan