Gör en service- eller felanmälan

Kontor, 110 m2, Raisiogatan 1, Märsta

Raisiogatan 1 | Sigtuna | 110 kvm | Kontor

Kontor i Märsta Centrums i markplan

Trevlig kontorslokal i Märsta Centrum belägen i markplan.

Beskrivning

Lokalen är 110 kvm och belägen i markplan. Den ligger i Märsta Centrum och är lätt att hitta till.

Kommunikationer

Det är mycket smidigt att ta sig till och från fastigheten, som ligger endast någon minut från E4-avfarten Arlandastad/Märsta Centrum. Med bil tar det ca 12 minuter till Upplands Väsby, 20 minuter till Uppsala, samt 30 minuter till Stockholms city. Från Märsta station går även buss 583, som går mellan Märsta och Arlanda. Från Märsta station går pendeltågen via bl.a. Rosersberg och Upplands Väsby mot Stockholms central och vidare söderut mot Södertälje. Till Stockholm tar resan cirka 40 minuter. Även Uppsalapendeln stannar vid Märsta, och med den tar man sig till Uppsala på 17 minuter och till Stockholm på 21 minuter.

Hitta hit med SL

Service

Här finns butiker som ICA Maxi, H&M, Kappahl, Dressman, Lindex. I Märsta centrum finns bibliotek, en stor fräsch Willy:s livsmedel, systembolag, bank, apotek, skönhetsvård och ett 30-tal övriga butiker som tex ICA Maxi, H&M, Kappahl, Dressman, Lindex. Självklart finns det et stort utbud av caféer och kvaliutativa restauranger med både lunchservering och kvällsöppet.

Tillträdesdatum

Enligt överenskommelse

Övrigt

FastPartner arbetar långsiktigt med att äga och förvalta fastigheter i Sveriges mest expansiva regioner. Vi är sedan 1994 noterade på Nasdaqs MidCap-lista och förvaltar idag mer än 1,2 miljoner kvadratmeter lokalyta. Vår ambition är att vara en smidig och effektiv partner för företag som vill utveckla sin verksamhet.

Fastigheten

Ett ljust och tevligt kontor i Märsta Centrum . Lokalen är belägen i markplan.

Omgivning

Nya Märsta Centrum är Sigtunas nu mest expansiva och snabbväxande område där all handel och tjänsteutbud nu samlas.

Liknande projekt

Intresseanmälan