Gör en service- eller felanmälan

Kontor, 103 m2, Nymärsta Gränd 2, Märsta

Nymärsta Gränd 2 | Sigtuna | 103 kvm | Kontor

Kontor i mitten av Märsta Centrum

Tillfälle att hyra lokal i mitten av Märsta Centrum.

Beskrivning

Lokalen är endast 103kvm men är väl planerad. Den ligger mitt i centrum och är lätt att hitta till. Vi ser gärna något typ av vårdinrättning till denna lokal eller liknande.

Kommunikationer

Det är mycket smidigt att ta sig till och från fastigheten, som ligger endast någon minut från E4-avfarten Arlandastad/Märsta Centrum. Med bil tar det ca 12 minuter till Upplands Väsby, 20 minuter till Uppsala, samt 30 minuter till Stockholms city. Från Märsta station går även buss 583, som går mellan Märsta och Arlanda. Från Märsta station går pendeltågen via bl.a. Rosersberg och Upplands Väsby mot Stockholms central och vidare söderut mot Södertälje. Till Stockholm tar resan cirka 40 minuter. Även Uppsalapendeln stannar vid Märsta, och med den tar man sig till Uppsala på 17 minuter och till Stockholm på 21 minuter.

Hitta hit med SL

Service

Här finns butiker som ICA Maxi, H&M, Kappahl, Dressman, Lindex. I Märsta centrum finns bibliotek, en stor fräsch Willy:s livsmedel, systembolag, bank, apotek, skönhetsvård och ett 30-tal övriga butiker som tex ICA Maxi, H&M, Kappahl, Dressman, Lindex. Självklart finns det et stort utbud av caféer och kvaliutativa restauranger med både lunchservering och kvällsöppet.

Parkering

Parkeringsplats. Går att hyra.

Tillträdesdatum

Enligt överenskommelse

Fastigheten

Centrumfastighet med rötter i tidigt 80-tal som nyligen har genomgott en större modernisering.

Omgivning

Nya Märsta Centrum är Sigtunas nu mest expansiva och snabbväxande område där all handel och tjänsteutbud nu samlas.

Liknande projekt

Intresseanmälan