Gör en service- eller felanmälan

Industri/lager, 11800 m2, Granvägen 1, Söderhamn

Granvägen 1 | Söderhamn | 750-11800 kvm | Industri

Industrilokal/lager i anslutning till E4an

Lokal lämplig för lättare industri. ESD golv.

Kommunikationer

Beläget nära infartsleden från E4. Närhet till Rececentrum med tåg- och bussförbindelser. Med tåg är restiden till Arlanda mindre än två timmar. Busshållplats finns 50 m från fastigheten.

Hitta hit med X trafik

Service

Centralt läge, 1 km till butiker och service i Söderhamn centrum.

Tillträdesdatum

Enligt överenskommelse

Övrigt

Lokalen ligger i Björnänge företagshotell. Här finns anpassningsbara lokaler för kontor, lager och industri. I huset finns ett stort antal faciliteter som kan nyttjas av hyresgästerna gemensamt och efter eget önskemål, som ett heltäckande fastighetsnät med snabb och enkel uppkoppling, nytt modernt ställverk 3000kW/10kv. Lastning och lossning av gods kan ske under tak. Kortläsare i alla ytterdörrar, TV-övervakning. Bevakningsrondering kvällar, nätter och helger. Idag inrymmer fastigheten bl a konsult- och logistikföretag, elektroniktillverkning.

Fastigheten

Stora ytor som kan anpassas i direkt anslutning till E4an.

Omgivning

Industri- och bostadsområde nära Söderhamns centrum. Söderhamn är en aktiv kustkommun i södra Hälsingland med ca 27 000 invånare. E4 och Ostkustbanan bidrar till att göra Söderhamn till en centralt belägen del av Sverige. En viktig kommunikationslänk är även sjöfarten. I kommunen finns fyra stora hamnar.

Liknande projekt

Intresseanmälan