Gör en service- eller felanmälan

Lediga tjänster

Teknisk Förvaltare

Vi söker en Teknisk förvaltare som vill ansvara och driva våra fastigheter i Stockholm till en ny nivå. Vårt mål är att skapa framtida energilösningar i våra fastigheter vilket du kommer att ansvara för från ax till limpa. FastPartner kännetecknas av en stark entreprenörsanda, och medarbetarnas starka drivkraft att utvecklas i sitt arbete. Vi står på en stabil ekonomisk plattform som gör att vi kan satsa långsiktigt på investeringar och fastighetsutveckling.

Din roll

Utöver teknisk förvaltning med kostnadsansvar kommer du att ha ett stort ansvar i att driva olika energiprojekt genom att identifiera, analysera och implementera det som du kommer fram till. Du kommer att strukturera, driva och leda projekten med eget resultatansvar. Därtill ansvarar du även för upphandlingar. Du kommer även att ha en teknisk rådgivande roll för dina kollegor.

För att lyckas med rollen så tror vi att du är en självgående och engagerad teknisk förvaltare med förhandlingsvana och god teknisk kunskap. Du är ansvarstagande, van vid att ta egna initiativ och driva dessa i mål. Arbetet innebär många varierande arbetsuppgifter, och du gillar att vara strukturerad och kunna prioritera vad som är viktigast. Du uppskattar självständigt arbete såväl som samarbete med andra.

I rollen ingår ansvar för:

  • att planera och genomföra underhållsåtgärder och underhållsprojekt
  • fastighetsbudget, prognos och uppföljning
  • löpande driftuppföljning, driftrapporter samt energiuppföljningssystem
  • upphandling och uppföljning av serviceavtal och entreprenader
  • hyresgästanpassningar, ombyggnads- samt förädlingsprojekt
  • att myndighetskrav uppfylls
  • arbetsledning av driftpersonal

Vem är du?

För att lyckas och trivas i din roll som teknisk förvaltare arbetar du med det idag eller i liknande roll och har minst 3 års erfarenhet. Du har genom din kunskap och erfarenhet ett starkt helhetsperspektiv och förstår fastigheters korta och långsiktiga tekniska krav och möjligheter. Du har erfarenhet av tekniska installationer i kommersiella fastigheter och har arbetat med drift och underhåll av dessa. Det är meriterande om du har arbetat med ny teknik för energieffektiva lösningar, upphandling av entreprenader samt byggprojektledning.

Du har minst gymnasieutbildning inom teknik med inriktning VVS, Bygg eller El, driftingenjör eller likvärdig utbildning. Det är meriterande om du är högskoleutbildad med fastighetstekniks inriktning eller så har du motsvarande arbetslivserfarenhet.

I denna rekrytering fäster vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du har en god teknisk kunskap och ett stort intresse för fastighetstekniska frågor.

Vad erbjuder vi dig?

Vi på FastPartner erbjuder en roll med mycket ansvar och stor frihet samt goda utvecklingsmöjligheter då vi är ett företag som växer. Du kommer att arbeta på en trygg och kreativ arbetsplats i fräscha lokaler med en positiv företagskultur med trevliga och duktiga kollegor.

Start: Efter överenskommelse
Omfattning: Heltid
Placeringsort: Lunda företagsområde i Spånga

Din ansökan

Vill du bli en av oss? Skicka ditt CV och personliga brev till hr@fastpartner.se

Har du frågor om oss eller tjänsten är du välkommen att kontakta Ji-Sun Lundbom/
HR ansvarig på 0722-68 69 36.

 

Sista ansökningsdag den 3 september, 2017.

Välkommen med din ansökan!