Gör en service- eller felanmälan

Lediga tjänster

Junior Förvaltare

Vill du utvecklas med oss och anta utmaningen som Förvaltare så kan detta vara en drömroll för dig! Tjänsten är ny och kommer att ge dig goda utvecklingsmöjligheter till att bli en fullfjädrad Förvaltare i framtiden. Du kommer att utveckla din kompetens inom förvaltning, uthyrning och avtalshantering samt lokalanpassningar.

Idag är vi ca 65 medarbetare och planerar att fortsätta expandera och växa. Det som kännetecknar oss på Fastpartner är vår starka drivkraft att utvecklas i vårt arbete och stora intresse för att verka i en organisation som står för entreprenörsanda. Arbetsglädje skapar vi genom att vi är delaktiga i vår utveckling av såväl våra arbetsuppgifter som den allmänna trivseln på arbetsplatsen.

Din roll

Rollen är bred, med utvecklande och omväxlande arbetsuppgifter. Du kommer bland annat att arbeta med förvaltning, fastighetsunderhåll och besiktning. Sköta kontakten med hyresgäster, myndigheter, konsulter och entreprenörer. Hantera mindre upphandlingar och beställningar samt upprätta olika avtal såsom hyresavtal och arrenden.

Vem är du?

Du är positiv och uppskattar självständigt arbete såväl som samarbete med andra. Du är affärsmässig och uppskattar utmaningar, du har ett prestigelöst förhållningssätt och drivs av att komma till avslut och nå uppsatta mål. Självklart uttrycker du dig väl i tal och skrift på svenska. Du har goda kunskaper i Officepaketet och är du särskilt duktig i Excel är det meriterande. B-körkort är ett krav.
Vi fäster stor vikt vid din personlighet och engagemang. För att trivas i denna nya roll är du nyutexaminerad från högskoleutbildning inom fastighetsekonomi eller teknisk akademisk examen alternativt relevant fastighetsutbildning.

Vad erbjuder vi dig?

Vi på Fastpartner erbjuder dig ett ansvarfullt arbete, en rolig och utmanande roll där du kommer att få stora möjligheter till personlig utveckling. Du kommer att jobba i en trygg arbetsplats med en positiv företagskultur med trevliga och duktiga kollegor i en stark gemenskap.

Start: Augusti eller efter överenskommelse
Omfattning: Heltid
Ort: Stockholm

Din ansökan

Vill du bli en av oss? Skicka ditt CV och personliga brev till hr@fastpartner.se
Har du frågor om oss eller tjänsten är du välkommen att kontakta Ji-Sun Lundbom
HR ansvarig på 0722-68 69 36

Sista ansökningsdag den 16 april, 2018.

Välkommen med din ansökan!